Loodgieter Strombeek

HVAC installateur nodig? Als loodgieter is Vranckeneers BV actief in regio Strombeek en gespecialiseerd in diverse HVAC technieken:

sanitair, centrale verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, airco, warmtepompboilers, zonneboilers, zonnepanelen en verluchting.

Op zoek naar een goede loodgieter in Strombeek die van aanpakken weet?

Is uw waterleiding gebarsten? Komen er vochtplekken op de muur en heeft u last van een lekkage, wanhoop niet! De loodgieter staat voor u klaar. Vranckeneers bv werkt snel & efficiënt om elk probleem dat zich voordoet te verhelpen met hun deskundige kennis.

Goede en betaalbare loodgieter in Strombeek nodig? Wij leveren snelle en efficiënte diensten met aantrekkelijke prijzen voor al uw behoeften. Ons team is professioneel, betrouwbaar en deskundig in hun loodgieterswerk – wat betekent dat u op ons kunt rekenen op welk tijdstip van de dag of nacht het ook is als het thuis misgaat door een noodgeval, ook buiten kantooruren! Met onze loodgieterij krijgt iedereen de hulp die hij of zij nodig heeft, zonder eeuwig te moeten wachten.

Vragen? Graag een afspraak maken zodat wij eens langskomen? Contacteer ons vrijblijvend!

Uw loodgieter in Strombeek, gespecialiseerd in verschillende HVAC technieken

Werkt uw boiler niet meer? Wilt u een nieuwe radiator plaatsen? Uw thermostaat heeft het begeven? Is er een probleem met uw warmtepomp of zonneboiler? Wit u vloerverwarming plaatsen? Wij zijn de geknipte partner voor onderhoud en herstelling aan elk verwarmingssysteem. Uw huis of gebouw kan er in geen tijd weer tegenaan na ons bezoek.

Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor het plaatsen van verwarmingsinstallaties van verwarmingsketels, warmtepompen, warmtepompboilers, zonneboilers, zonnepanelen en luchtwarmtepompen (airco).

Als ervaren verwarmingsinstallateur in Strombeek kan u uiteraard ook een beroep doen op ons voor het vervangen van uw oude CV ketel naar een nieuwe CV ketel. Een goede chauffagist weet perfect welke type verwarmingsketel het best past bij uw situatie (afhankelijk van uw woning en budget). U krijgt van ons dan ook advies op maat, en een perfecte uitvoering van A tot Z (gaande van aankoop tot plaatsing en na-service).

Naast centrale verwarming zijn we als loodgieter natuurlijk ook sterk in sanitair. Je kan bij Vranckeneers BV in regio Strombeek terecht voor de plaatsing van je sanitaire installatie en sanitaire toestellen.

Het technisch sanitair omvat naast de afvoerleidingen ook de leidingsystemen, samen met de technische toestellen zoals stopkranenterugslagkleppenfiltersdrukverminderaars, eventuele waterverzachters en warm waterbereiders.

Je kan eveneens bij ons terecht voor regenwatertoepassingen en pompsystemen.

Kan u onze hulp gebruiken? Neem contact op!

Uw loodgieter in Strombeek slechts één telefoontje verwijderd

Op het moment dat uw waterleiding barst of er iets anders mee gebeurt, zijn wij er voor reparatie. We hebben het allemaal meegemaakt en weten hoe belangrijk dit is – daarom komt ons team altijd op tijd met professionele oplossingen tegen betaalbare prijzen die ook uw budget niet breken (zo aardig zijn we). En als het echt misgaat? Geen probleem; bel ons gewoon, want wat op papier moeilijk lijkt, wordt na één telefoontje kinderspel. Als u een loodgieter regio Strombeek nodig heeft, staat Vranckeneers voor u klaar.

Loodgieter

Loodgieter of chauffagist nodig voor uw woning, appartement of gebouw in Strombeek? Contacteer HVAC installateur Vranckeneers bv!

Centrale verwarming Strombeek

Centrale verwarming regio Strombeek, dat is onze specialiteit!

Voor de installatie van uw nieuwe verwarmingssysteem gebruiken wij uitsluitend producten van topkwaliteit. U kan bij ons terecht voor klassieke verwarmingsketels met verwarming via radiatoren of vloerverwarming, en ook voor duurzame groene energie zoals zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers, zonneboilers en luchtwarmtepomp systemen (airco).

We hebben al veel systemen geïnstalleerd en weten wat er nodig is om ze goed te doen! Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van die vervelende kachel? Contacteer ons!

Wij zijn gespecialiseerd in centrale verwarming van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten; geen klus is te groot of te klein bij Vranckeneers BV. 

Centrale verwarming
Centrale verwarming
Centrale verwarming
Centrale verwarming

Centrale verwarming Strombeek: verwarmingsketels

Het installeren van een nieuw centraal verwarmingssysteem is belangrijk. U wilt een ervaren vakman die alle aspecten regelt, zodat u het meeste uit uw investering haalt! Zodra een van onze verwarmingsinstallateur bij u langskomt gaan ze zeer zorgvuldig en veilig te werk.

Wij installeren verwarmingssystemen van ACV en Weishaupt.

Wilt u hier meer informatie over, neem dan een kijkje op onze pagina “hernieuwbare energie“!

Nieuwe CV ketel kopen Strombeek

Nieuwe CV ketel kopen? Dan zit u waarschijnlijk wel met wat vragen!

Wij weten hoe het is om een nieuwe centrale verwarmingsketel nodig te hebben, en wij willen dat u niet alleen warm blijft tijdens die koude wintermaanden, maar ook geld bespaart op uw energierekening met een efficiënt systeem dat jaren meegaat! Als dit goed klinkt voor u – neem dan vandaag nog contact met ons:

  • Vakkundig advies op maat
  • CV-ketel van hoge kwaliteit
  • Installatie CV-ketel vakkundig en veilig
  • De beste prijs/kwaliteit gegarandeerd!

Centrale verwarmingsketels kunnen duur zijn, maar ons team van experts in centrale verwarming te Strombeek zal u helpen er een te vinden die werkt voor uw behoeften.

We houden rekening met alles, van de grootte en het aantal bewoners van een huis tot de hoeveelheid warm water die dagelijks wordt gebruikt – dus we weten wat het meest geschikt is voor zowat iedereen!

Contact / afspraak maken

Oude Brusselsebaan 10
1910 Kampenhout
België

016 60 22 73
info@vranckeneers.be

BTW BE0476.545.657

Klantendienst

Ma: 8:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Di: 8:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Woe: 8:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Do: 8:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Vrij: 8:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Za: gesloten
Zo: gesloten

Uw oude verwarmingsketel vervangen door een moderne condensatieketel? Contacteer uw loodgieter voor een verwarmingsaudit! 

In het verdrag van Kyoto zijn de industrielanden overeengekomen om de uitstoot van broeikasgassen (o.a. CO2, methaan, lachgas en een aantal fluorverbindingen) in 200-)2012 met gemiddeld 5% te verminderen t.o.v. het niveau in 1990.

De Europese Richtlijn 2002/91/EG rond de energieprestaties van gebouwen, verplicht de lidstaten te voorzien in een éénmalige keuring voor verwarmingsinstallaties ouder dan 15 jaar en met een vermogen minder dan 100 kW.

De Vlaamse regering nam deze verplichting over in haar besluit van 8/12/2006. Oudere verwarmingstoestellen hebben vaak een slecht productierendement. Vaak is het interessant om een oud verwarmingstoestel te vervangen door een moderne condensatieketel die een veel hoger rendement behaalt. tijdens de verwarmingsaudit van uw centrale verwarmingsinstallatie wordt nagegaan of dit voor uw installatie interessant is.

De eigenaar van een centraal stooktoestel, met een nominaal totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan 20 kW en minder dan 100 kW, moet eenmalig een verwarmingsaudit* laten uitvoeren van de gehele verwarmingsinstallatie binnen een termijn van 2 jaar nadat het toestel van 15 jaar oud is geworden.

De eigenaar ontvangt dan een verwarmingsaudit rapport waarin hij o.a. zijn kostenbesparing terugvindt indien hij de voorgestelde aanpassingen doorvoert.

De eigenaar houdt het verwarmingsauditrapport bij zolang het toestel in gebruik is en geen nieuwe verwarmingsaudit werd uitgevoerd.

* Indien een verwarmingsinstallatie, met een nominaal vermogen s 100 kW, die min. 13 jaar oud is, werd onderzocht in het kader van een energieaudit van een woning (EAP), dan wordt dit tevens aanvaard als verwarmingsaudit.

Contacteer ons voor een verwarmingsaudit.

Onderhoud CV ketel Strombeek

CV ketel onderhoud is zeer belangrijk voor een goede werking van uw centrale verwarming. Met regelmatig onderhoud kan hij efficiënt en veilig werken om u het hele winterseizoen warm te houden! De voornaamste manier om uw ketel te onderhouden, is door uw CV ketel te laten reinigen.

Vranckeneers is er om u te helpen uw huis in Strombeek warm en droog te houden, en dus om te helpen met ketelonderhoud.

Ketelreiniging Strombeek

Een slecht onderhouden ketel kan u in gevaarlijke situaties brengen zoals koolmonoxidevergiftiging! Een ketelreiniging voorkomt dat. De monteur reinigt en controleert de cv-ketel. Na deze grondige ketelreiniging kan u er weer even tegenaan!

Als erkend installateur levert Vranckeneers bv u een geldig keuringsattest af.

Onderhoud CV ketel

Vloerverwarming Strombeek

Vloerverwarming is mogelijk bij nieuwbouw en renovatie. Vloerverwarming zorgt ervoor dat het grondoppervlak van uw woning verwarmt. Dit is energiezuiniger, geen radiatoren en in de zomer is het voordeliger dan een airco.

Naast vloerverwarming kan u bij ons ook terecht voor wandverwarming.

Naast installeren, onderhoudt & herstelt Vranckeneers BV ook de meeste soorten verwarming.

Waarom vloerverwarming?

Vloerverwarming wordt steeds populairder. Het is een zeer zuinige manier om uw woning te verwarmen. Het heeft dus een positieve invloed op de EPC score van uw woning ( EPC staat voor Energie Prestatie Coëfficiënt en zegt iets over hoe zuinig een gebouw is. Hoe zuiniger een gebouw, hoe lager de EPC waarde).

Daarnaast heeft vloerverwarming ook esthetische voordelen omdat er geen radiatoren zijn, en dat zorgt er bovendien ook voor dat u meer bewoonbare ruimte heeft in uw huis.

En de warmte is gevoelsmatig aangenamer dan verwarming met radiatoren.

Strombeek
Sanitair

Loodgieter Strombeek: van van sanitair installatie tot sanitair herstellingen

Loodgieterij is een kolfje naar onze hand! Neem contact op met Vranckeneers BV voor al uw wensen op het gebied van sanitair en badkamer installatie regio Strombeek:

Zijn uw leidingen defect? Moet er een nieuwe douche geïnstalleerd worden? Een nieuwe lavabo plaatsen? Uw oude toilet vervangen door nieuwe WC? Plaatsen van afvoerleidingen en gasleidingen bij uw nieuwbouw of renovatie? Een boiler plaatsen? Boiler onderhoud? Vochtproblemen? Geen warm water meer? 

Als loodgieter doen we plaatsingen, herstellingen (depannage) & onderhoud. Zowel voor particulieren, bedrijven als industriële klanten.

Loodgieters in Strombeek gezocht, 1 adres: de HVAC specialisten van Vranckeneers bv!

De loodgieters van Vranckeneers hebben ervaring met het oplossen van alle soorten problemen – van kleine reparaties zoals het repareren van lekkende leidingen onder gootstenen tot grotere projecten, sanitair installaties en reparaties.

Sanitairwerkzaamheden in Strombeek

Naast het vernieuwen of vervangen van uw sanitair, staan wij u als loodgieter ook bij indien u dringende problemen heeft met uw sanitair. Zo gebeuren sanitaire herstellingen zo snel mogelijk. Van een lekkende kraan tot een volledig ondergelopen kelder, we helpen u graag en snel verder.
Ontkalken van waterleidingen en boiler

Moeten al uw leidingen vervangen worden omdat ze te oud zijn, ze last hebben van schade (door ongedierte,…) of zijn ze volgeslibt met kalk zonder dat u dat wist? Ook kan uw boiler beginnen lekken of uitvallen. U hoeft niet altijd gelijk een nieuwe boiler aan te schaffen, maar soms kan dit toch de voordeligste optie zijn. Ook voor ons is dat geen probleem: we helpen u graag met de installatie van een nieuwe boiler.

Al deze werkzaamheden nemen wij graag op ons en zorgen ervoor dat u weer snel al uw sanitair kan gebruiken zonder zorgen. Ook werken wij preventief en helpen u regelmatig uw apparaten en leidingen ontkalken.

 

Badkamer renovatie

Hernieuwbare energie: warmtepompen, airco, zonneboilers & zonnepanelen

Warmtepompen zijn ideaal om uw huis te verwarmen met minder energie. Ze nemen de thermische energie in lucht, aarde of grondwater en zetten die om in warmte die u kunt gebruiken om verschillende apparaten in uw huis aan te drijven, zoals een warmwaterboiler! Zonnecollectoren zijn een ideale duurzame aanvulling voor zowel warmtepompen als condensatieketels.

Wartepomp installateur Strombeek

Warmtepomp installateur in Strombeek gezocht? U gaat bouwen of verbouwen en bent op zoek naar de meest geschikte verwarmingsinstallatie? U wilt een zo laag mogelijk E-peil? Laat u dan bij staan door een ervaren HVAC  installateur.  Bij Vranckeneers BV weten we als geen ander wat de aandachtspunten zijn bij elk type project. Wij denken graag met u mee naar de meest geschikte groene oplossing op basis van kostprijs, rendement en terugverdientijd.

Zo kan het ook voordelig zijn om uw warmtepomp te combineren met zonnepanelen, een zonnbeboiler, een airco of vloerverwarming. 

Bovendien kan u mogelijks ook aanspraak maken op premies.

 

Hernieuwbare energie

Warmtepompen. Spaarzaam, efficiënt, stil

De warmtepompen van Weishaupt zijn de efficiëntste en stilste op de markt. Of u uw warm water nu uit de lucht, uit de grond of uit het grondwater haalt, voor elke situatie een passend model!

Zonnepanelen installateur Strombeek

ACVOp zoek naar een zonnepanelen installateur in Strombeek? Zonnepanelen zijn een geweldige manier om uw eigen elektriciteit te produceren. Alles wat je nodig hebt is de zon, en deze apparaten kunnen al het werk voor je doen! Zonne-energie wordt de laatste jaren steeds populairder omdat er geen uitstoot is bij het gebruik ervan – zelfs niet bij het genereren van warmte of licht – deze systemen zullen alleen maar toegankelijker worden naarmate de tijd vordert.

Vranckeneers BV biedt de mogelijkheid om ACV zonnepanelen te plaatsen die worden aangestuurd door een boiler die tevens fungeert als verwarmingsbron van uw woning!

Kunnen we u helpen? Laat het ons weten en contacteer ons vrijblijvend.

Contact / afspraak maken

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ga akkoord met:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StrombeekKaat Verelst
1 review

review

Super tevreden. De technieker, Toon, heeft me snel verder geholpen, gaf een goede en duidelijke uitleg. Heel vriendelijk en professioneel.

StrombeekSteve Vk
99 reviews

review

Samen gewerkt voor de cv installatie, vloerverwarming en volledig sanitair. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijke en bekwame techniekers.

StrombeekFrederic Pattyn
1 review

review

Uiterst tevreden van deze firma; topwerk door vaklui. Dienst na verkoop: prima!