Centrale Verwarming

centrale verwarmingCentrale verwarming is de specialiteit van Vranckeneers.

Voor de installatie van uw centrale verwarming maken wij gebruik van de beste producten die voldoen aan alle normen m.b.t. rendement en kwaliteit voor nieuwbouw en renovatie.

Wilt u een nieuwe verwarmingsinstallatie laten plaatsen? Of wilt u uw oude ketel laten herstellen? 

U hebt geluk, want daar hebben wij jaren ervaring mee!

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Ketelvervanging

Weishaupt ketel mazoutcondensatie type WTC OB 25-A

Centrale VerwarmingVerwarmingsinstallaties van ACV

Wij installeren voornamelijk verwarmingsinstallaties van ACV. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor zonnepanelen en -boilers, hybride warmtepompen en warmtepompen.

Voor meer uitleg over deze laatste systemen verwijzen wij u graag door naar onze pagina “hernieuwbare energie”. Uiteraard kan u ons ook steeds contacteren voor meer informatie.

PelletkachelWenst u een hout- of pelletkachel te plaatsen?

Vranckeneers BV plaatst kachels zoals houtkachels & pelletkachels.

 

 

 

 

Een andere partner/leverancier waarmee Vranckeneers samenwerkt is Brugman:

Brugman

 

 

 

Naast installeren, onderhoudt & herstelt Vranckeneers BV ook de meeste soorten verwarming.

centrale verwarmingVloerverwarming

Vloerverwarming is mogelijk bij nieuwbouw en renovatie. Vloerverwarming zorgt ervoor dat het grondoppervlak van uw woning verwarmt. Dit is energiezuiniger, geen radiatoren en in de zomer is het voordeliger dan een airco.

Naast vloerverwarming kan u bij ons ook terecht voor wandverwarming.

Verwarmingsaudit

In het verdrag van Kyoto zijn de industrielanden overeengekomen om de uitstoot van broeikasgassen (o.a. CO2, methaan, lachgas en een aantal fluorverbindingen) in 200-)2012 met gemiddeld 5% te verminderen t.o.v. het niveau in 1990.

De Europese Richtlijn 2002/91/EG rond de energieprestaties van gebouwen, verplicht de lidstaten te voorzien in een éénmalige keuring voor verwarmingsinstallaties ouder dan 15 jaar en met een vermogen minder dan 100 kW.

De Vlaamse regering nam deze verplichting over in haar besluit van 8/12/2006. Oudere verwarmingstoestellen hebben vaak een slecht productierendement. Vaak is het interessant om een oud verwarmingstoestel te vervangen door een moderne condensatieketel die een veel hoger rendement behaalt. tijdens de verwarmingsaudit van uw centrale verwarmingsinstallatie wordt nagegaan of dit voor uw installatie interessant is.

De eigenaar van een centraal stooktoestel, met een nominaal totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan 20 kW en minder dan 100 kW, moet eenmalig een verwarmingsaudit* laten uitvoeren van de gehele verwarmingsinstallatie binnen een termijn van 2 jaar nadat het toestel van 15 jaar oud is geworden.

De eigenaar ontvangt dan een verwarmingsaudit rapport waarin hij o.a. zijn kostenbesparing terugvindt indien hij de voorgestelde aanpassingen doorvoert.

De eigenaar houdt het verwarmingsauditrapport bij zolang het toestel in gebruik is en geen nieuwe verwarmingsaudit werd uitgevoerd.

* Indien een verwarmingsinstallatie, met een nominaal vermogen s 100 kW, die min. 13 jaar oud is, werd onderzocht in het kader van een energieaudit van een woning (EAP), dan wordt dit tevens aanvaard als verwarmingsaudit.

 

Doorsturen naar je vrienden...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter