Centrale Verwarming Lubbeek – Gas & Mazout

Centrale verwarmingCentrale verwarming in Lubbeek is de specialiteit van Vranckeneers. Voor de installatie van uw centrale verwarming in Lubbeek maken wij gebruik van de beste producten die voldoen aan alle normen m.b.t. rendement en kwaliteit voor nieuwbouw en renovatie.

Wij installeren, herstellen en onderhouden alle soorten centrale verwarming: van gaskachels tot mazoutketels, boilers of condensatieketels.

Wilt u een nieuwe centrale verwarming laten plaatsen in Lubbeek? Of wilt u uw oude ketel laten herstellen?

U hebt geluk, want daar hebben wij jaren ervaring mee!

Onderhoud centrale verwarming regio Lubbeek

centrale verwarmingKoning auto geniet van een regelmatig onderhoud, maar ons verwarmingstoestel daarentegen, wordt vaak over het hoofd gezien. Dit kan uiteraard hoge kosten met zich meebrengen. Een regelmatig nazicht en onderhoud van je installatie garandeert je een zorgeloos comfort doorheen het jaar in Lubbeek.

Afhankelijk of je stookt met stookolie of gas is je installatie toe aan een jaarlijks (stookolie) of tweejaarlijks (gas) onderhoud. Je krijgt samen met de factuur ook het verplicht reinigings- en verbrandingsattest toegestuurd.

Tijdens het onderhoud worden de schoorsteen en de ketel gereinigd en nagekeken op hun dichtheid. De brander (stookolie) moet onderhouden worden en er moet een rookgasanalyse gebeuren die moet voldoen aan vooropgestelde eisen in Lubbeek.

Verwarmingsaudit Lubbeek

Oudere verwarmingstoestellen in Lubbeek hebben vaak een slecht rendement. In veel gevallen is het financieel interessanter om deze te vervangen door een condensatieketel die een veel hoger rendement behaalt.

U ontvangt na deze verwarmingsaudit een analyse waarin wordt uitgelegd hoeveel u zult kunnen besparen.

Vloerverwarming Lubbeek

Vloerverwarming is mogelijk bij nieuwbouw en renovatie in Lubbeek. Vloerverwarming zorgt ervoor dat het grondoppervlak van uw woning verwarmt. Dit is energiezuiniger, geen radiatoren en in de zomer is het voordeliger dan een airco.

Naast vloerverwarming kan u bij ons ook terecht voor wandverwarming en warmtepompen.

Doorsturen naar je vrienden...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter